lol its okay, you only fucking broke me.
DATUM: 2013-04-29 | TID: 20:51:46 | KATEGORI: Anna

Hejsan alla fina nu,
Hade en bra dag! Allt kändes bra, och skotten gick super! Gjorde ganska illa min käke idag dock, lite klumpig..
 
Hoppas alla har haft en bra dag! Måste göra min hemkunskap uppgift nu, den ska in idag och jag har 2 frågor kvar och dem är jätte jobbiga men som vanligt gör Anna Carlsson dem i sista minut.
 
Little EFor The Love Of
Vill ha sommar så sjukt mycket just nu, nästan mer än Nutella.
Har knappast några bilder just nu så ni får lite från weheartit just nu, innan jag hunnit ta några nya!
Kram,
Anna
 

Träning
DATUM: 2013-04-29 | TID: 18:06:09 | KATEGORI: Basket/innebandy

Ska bli skönt och äntligen få träna igen eftersom att jag inte kunde va med på 
någon av träningarna förra veckan. Pga min babe kom och sen 2 prov. 
Så nu blir det att sätta på ssi innebandy kläderna och snart
gå iväg till träningen. Har bara 2 h träning idag vilket är skönt
eftersom att vi brukar ha längre. 
Hörs sen- Hedda

WANTIES
DATUM: 2013-04-29 | TID: 13:57:54 | KATEGORI: Anna


LINAIRENE | via TumblrM a d e l e i n e 
Marc jacobs Klocka                                 Runawaydreamz shorts
 
Tumblrhelloinspo.blogg.se -
Coconut Passion Body Splash                   Bruna Primeboots
Några saker som jag vill ha just nu!
-Anna

But, i only want you.
DATUM: 2013-04-29 | TID: 08:40:04 | KATEGORI:

Godmorgon Babes,
 
Somnade igår sjukt glad, kunde knappt sitta still.. lite konstigt hur en person kan göra ens dag så mycket.
Nu ska jag iallafall dra upp mig ur sängen och göra en god smoothie och fixa mig, har sovmorgon så man får passa på och ta det lugnt!
 
Min morgon rutin (oftast)
 
  • trycka på snooze 2 gånger
  • blogga &sätta på musik
  • gå up och klä på mig
  • sminka mig och platta håret
  • äter oftast inte frukost men tar en frukt elle nåt
  • Springer till skolan (ofta sen, hehe)
 
-Anna

Favoriter från The Body Shop
DATUM: 2013-04-28 | TID: 21:56:57 | KATEGORI: Tips

ALOVERA DAY CREAM- Bra day cream som fuktar upp huden. Bra för torr hud och sminket liggger jätte fint på ansiktet efter. 185:- 
COOLING EYE GEL- Tar snabbt bort mörka ringar under ögonen. Ett supereffektiv gel som funkar på alla. Verkligen värt ett försök. 89:-
 
SHEA BODY MIST- Luktar helt otroligt gott och fräsht. Doften är kvar hela dagen vilket är skönt eftersom att du då inte behöver ha med den i väskan. 145:-
COCONUT BODY BUTTER- The body shop har dem bästa. Bra kvalitet luktar gott och väldigt fräsha på sommarn efter en dag i solen. 145:-
 
 

Min dag ♥
DATUM: 2013-04-28 | TID: 21:39:54 | KATEGORI:

Hejsan!
 
Idag har vart en super mysig dag! 
Träffade min kompis Emil i stan och vi gick bara och pratade och det va mysigt! Sen åkte jag hem och åt massor mat och hade musik på och det va ganska skönt faktist att bara va själv ett tag och kunna vara själv en liten stund och dansa i en stor tshirt i sitt kök medans man äter nutella  rensa tankarna.
Sen har jag spenderat resten av min dag/kväll åt min hemkunskap uppsats! 
 
Alla ni andra med samma uppgift, i feel you bro.
 
Jag och Felix från The Fooo, super gulliga killar :)
 
 

ge mig detta ♥
DATUM: 2013-04-28 | TID: 17:10:20 | KATEGORI: Anna

Large
 
Large
 
Large
 
Large

Do not worry about tomorrow
DATUM: 2013-04-28 | TID: 15:36:00 | KATEGORI: Hedda

Hej!
Så himla härligt väder ute idag. Dock har jag inte varit ute eftersom att jag har gjort läxor. Men ska nog försöka dra mig ut sen.
Förlåt för att jag inte har bloggat, men det blev så mycket och sen va jag och såg min babe och det var helt otroligt!
Kan inte beskriva med ord hur snygg och begåvad han va i verkligheten, är helt tagen fortfarande. Men nu ska jag inte prata om honom här eftersom att det säkert finns dem som inte är så förtjusta i honom. Vi lyssnar ju på er och försöker göra så att vår blogg är rolig att läsa, så då lyssnar vi på er. Hoppas ni har haft tid att gå ut och få lite bränna i solen, puss - Hedda
 

-
DATUM: 2013-04-28 | TID: 15:32:47 | KATEGORI: Anna

Large
-Anna

Be my pillow in my bed
DATUM: 2013-04-28 | TID: 11:17:46 | KATEGORI: Anna

Godmorgon Babes,
Imorse vaknade jag vid 10 och Hedda åkte för en halv timme sen, och jag sitter med en ansiktsmask på och ska kolla på någon mysig film och göra en smoothie. Idag ska jag träffa Emil kanske och göra hela min hemkunskap inlämmning för den ska in imorgon och har knappast börjat, Typical Anna #78.

 
 
Bloggar mer sen,puss.
-Anna

Final Four
DATUM: 2013-04-28 | TID: 11:01:00 | KATEGORI: Anna

 
 
 
 
 
 
 
 
Om ni vill see hur vi spelade under final four helgen! 

♥23.04.13&24.04.13♥
DATUM: 2013-04-27 | TID: 13:35:00 | KATEGORI: Hedda&Anna

 
 
hejsan!
Ville bara säga förlåt först för att vår uppdatering har vart sämst, vi hade sjukt mycket i skolan och kunde inte uppdatera medan vi köade för vi behövde spara batteri till konserten men min mobil laddade ut på båda iallafall,Standard Anna
 
 
Första Konserten:

Innan konserten så åkte jag Hedda,Ebba,Amanda,Siri, Madeliene och jag hem till Hedda och skulle fixa allt det sista till nästa konsert då vi skulle köa utanför globen.
Vi var helt galna/spända och nervösa det går inte att beskriva kännslan innan vi åkte ditt och att sitta och vänta på honom! Vi åkte till globen och jag fick panik pågrund av hur högt uppe vi satt, för er som inte visste är jag sjukt höjdrädd trodde jag skulle svimma nästan. Men efter ett tag så kändes det bättre. Justin blev sen i ungefär 2 timmar men vi kollade på förbandet och satt och pratade och ja 'fangirla' så det gjorde ingenting! 
Sen hade dem en nerräkning 10 minuter innan Justin skulle komma ut på scenen och både jag och Hedda började gråta och skakade och skrek och jag vet inte vad som hände allt bara släpptes när han kom in. Jag brydde mig inte om nåt annat det ända jag tänkte på var honom och hur han hjälpt mig så himmla mycket i svåra tider med hans musik. Jag kan faktist aldrig skriva ner eller säga hur tacksam jag är för allt han gör och hur hans musik inspererar mig.
Konserten tog slut för snabbt, ville att konserten skulle hålla på föralltid minst.
 
Efter konserten var det lite koas för det va nåt traffik stop och vi behövde verkligen komma hem så snabbt som möjligt och sova eftersom vi skulle va i kön kl 3 på morgonen nästa dag. Tillslut kom hon fram och vi hittade henne en timme senare och vi skyndade oss hem till Hedda och somnade direkt.
 
Andra Konserten:
 
Vi kom ditt 3 på morgonen och det va ungefär 40 personer framför oss. Kan inte säga att tjejerna var världens trevligaste dem kom bara fram till oss och ba ''ni får sitta där borta'' och skrev ett number på våra händer och ba det här är kösystemet. 
Sen vid kl 6 så släppte dem in oss lite tidigare i kön och sen spärrade dem av för oss 40 personer så fick får egna del i kön, och dem som kom senare fick en egen del, lite konstigt men bra för oss!
 
Vi köade i 20 timmar blev kallad bitch och whora 'Beliebers are a Family'
Sen när vi äntligen kom in fick vi platser näst längst fram och det va bara 2 små tjejer framför oss så vi skulle ha sett jätte bra!
 
Men när förbandet så kom ett sjukt stort tryck på oss och Justin skulle komma 3 timmar senare och jag har jätte mycket clastrofobi vilket gjorde att det va jätte svårt för mig och andas och två tjejer bakom mig stod och puttade på mig fast jag bett dem 100 gånger att inte trycka så hårt och då sa en tjej ''Du ser inte ut som du kan andas'' och jag svarade bara att de gick bra och då slog ena tjejen mig rakt i magen så jag tappade andan och puttades in jätte hårt så jag blev helt svimfärdig och då ropade vi på security som fick komma och bära ut mig.
Hedda blev utbärd samtigt för hon fick ett sjukt stort tryck på sig, först kunde man trycka tillbacka lite men sen så blev det för mycket för oss.
Vi ställde oss sen lite längre bak i Golden Circle, vi va ganska ledsna över att vi blivit utbärda och inte skulle på stå längst fram men vi såg sjukt bra! Sen efter ett tag gick både Siri och Ebba ut för det va en bodybuilder mamma som stod och tryckte på dem..
 
 
På den första konserten kändes det lite som om Justin var ledsen och inte ville va där och jag hade hört att han hart vart så på den första också men på den tredje så var han jätte glad, pratade med alla i publiken jätte mycket,och log hans perfekta leende hela tiden.
 
Att säga att konserten var perfekt räcker inte det var bättre än perfekt, kan inte beskirva det!
 
Kram,
Anna & Hedda♥
 
 

+\-
DATUM: 2013-04-23 | TID: 10:10:00 | KATEGORI:

+jag ska see Justin idag!
-det är kallt ute,jobbigt eftersom jag ska köa sen!
+vita låga Converse, jätte snyggt i sommar till brännan
-fysikprov, och hela skolan! Har jätte mycket saker just nu

Bieeebrr
DATUM: 2013-04-23 | TID: 08:24:31 | KATEGORI: Hedda

Godmorgon babes! Idag är dagen, helt sjukt. Förlåt att vi hyperväntelerar men vi har väntat på det här i flera år. Men nu sitter jag i bilen påväg till la escuela. Innat blir de 2 h sen upp igen. Hörs sen

Today is the Day
DATUM: 2013-04-23 | TID: 08:04:00 | KATEGORI: Anna

Tja Babes!
 
Idag ska jag see Justin Bieber, no biggie. Mitt hjärta dunkar och jag känner mig helt panik slagen! Aldrig vart såhär glad förut eller panik slagen! Förstår ni att jag ska see Justin Bieber? JUSTIN BIEBER!
 
Okej nu ska jag lugna mig! Bloggningen idag och imorgon kommer vara sådär eftersom vi kommer köa hela natten nästan och behöver all batteri till konserten så vi kan ta massor bilder!
 
Standard morgon duckface..

Helt Sick
DATUM: 2013-04-22 | TID: 14:25:20 | KATEGORI: Hedda&Anna

Hej! Imårn är det första gången jag får se min babe. Helt sjukt att jag äntligen ska få se honom! JAg svimmar av tanken. Men så här kommer det se ut för mig och anna under dem två kommande dagarna.
 
MÅNDAG: Jag och Anna ska till mörby och köpa mat och andra tillbehör vi behöver till 16 timmar i en kö. Göra iårning allt så vi vet exakt hur vi ska göra. 
 
TISDAG: Måste gå i skolan på dagen, men fyra åker vi direkt in till globen och ska kolla på första konserten! Sjuuuuukt! Sen åker vi em till mig och sover i 2-3 timmar
 
ONSDAG: Vi går upp mitt i natten och åker in till globen. Har med oss allt och allt är planerat och fixat. Sitter i kö en låång tid, och halv 7 är det insläpp. Sen blir det golden circel och juju.
 
Large
 
 
 
 
 
 

Sol!
DATUM: 2013-04-21 | TID: 22:10:09 | KATEGORI:

Hej Snyggingar, Efter jag kommit hem från Örebro så satt jag hemma och tog det lugnt och åt glass standard hade hela huset för mig sjäv så jag kunde ha hög musik på och gå runt i en stor tröja och äta glass, så Anna det kan bli helt enkelt. Efter det så åkte jag, Ebba, Hedda och Siri till stan och kollade var vår ingång var till Justin Bieber konsterten för att va lite beredda liksom, träffade några tjejer som sovit där sen i torsdags, helt sick!  
Det va så bra väder idag känns som sommar nästan!
 
Fina stockholm!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
DATUM: 2013-04-21 | TID: 15:50:00 | KATEGORI: Anna

Large
- Anna

Veckans Planer
DATUM: 2013-04-21 | TID: 15:28:02 | KATEGORI:

Måndag: skola, Plugga till fysik prov, (kanske träning)
Tisdag: FysikProv, och JUSTIN BIEBER KONSERT!! (heellt siickkk)
Onsdag: köa hela dagen och natten till Justin Bieber konsert nr2, (ska på 2 första dagen har jag sittplats och andra Golden Circle!
Torsdag: Plugga till fysik prov och kanske träffa lite människor i stan
Fredag: Sova över med alla i laget
Lördag: har planer men som inte är bestämmda.
Söndag:Göra klart HK uppgift hela dagen
 
Jag har en ganska stressig vecka för det är proven+ alla läxor och tusen ''förhör'' men är iallafall ledig på onsdag eller jag är ''sjuk'' för jag måste köa för min babe!
 
-Anna

Borta Bra hemma bäst!
DATUM: 2013-04-21 | TID: 14:42:00 | KATEGORI: Anna

Hejhej!
 
Kom precis hem och slängt av mig alla kläder och hoppat ner i sängen och planerar att sova! Vi förlorade mot uppsala så vi är nu rankade 2:a i Sverige, det är synd att vi förlorade men 2:a är inte dåligt! Vårt mål var liksom top 8!
Skönt att få sin egna säng igen, min säng på hotelet va så oskön det kändes som en sten!
 
Åå vilken härlig bild efter södertälje matchen! Älskar er ♥

Final!
DATUM: 2013-04-21 | TID: 09:48:00 | KATEGORI: Anna

hejsan!
 
om en kvart så börjar finalen Mot Uppsala! Ni kan see den live på basket.se! Nu ska vi ta guld! 

Match
DATUM: 2013-04-20 | TID: 14:11:53 | KATEGORI: Basket/innebandy

Hej! sitter och väntar på bussen och har precis spelat match. Det gick bra, men vi förlorade med 1-0. Nu ska jag iallafall hem och plugga, för sen kommer våra kompisar från Göteborg. Hoppas ni får en roligare helg en mig...
 

Final i SM
DATUM: 2013-04-20 | TID: 13:40:22 | KATEGORI:

Hejsaaan! Vi vann!! Helt sick! Aldrig vunnit över Södertälje förut förra helgen så förlorade vi mot dem med 10 poäng och vann vi över dem! Så glad just nu! Känns overkligt!-Anna

Elite Hotel
DATUM: 2013-04-20 | TID: 08:53:00 | KATEGORI: Anna

Hejsan!
Förlåt för min dåliga uppdatering, var jätte trött när jag kom fram till hotellet igår. Hotellet är jätte fint och nu sitter vi och äter en mysig frukost! Matchen är 10.45 så jah ska snart up och fixa mig och sen så åker vi till hallen! Bloggar mer efter matchen så antingen får vi världens glädje inlägg sen eller så ni ett inte så glad inlägg... Kram!-Anna

Örebro+uppdatering!
DATUM: 2013-04-19 | TID: 14:36:40 | KATEGORI:

Hey Babes, 
Snart ska jag åka iväg till örebro! Sjukt taggad och nervös, önska oss lycka till. Jag vet inte hur uppdateringen blir för på vissa hallar har inte wifi men på hotelet har dem säkert det! Jag kan inte ta med mig min dator tyvärr för det tar för mycket plats så jag bloggar från mobilen, men Hedda är hemma så hon kan säkert blogga som vanligt!
 
 
 
Bloggar mer när jag kommer fram! 

New in
DATUM: 2013-04-19 | TID: 13:57:00 | KATEGORI: New In

 Fick en jeanskjol, och klänning från A&F dock var kjolen för stor så ska  bytta den, och ett par raybams efter min pappa vart i usa! Kram- Anna
 
 
 
 

Konfa/Student klänningar
DATUM: 2013-04-18 | TID: 09:24:29 | KATEGORI:

Club L - Candy Lace Peplum Dress  Ida Sjöstedt - Sannah Dress  Elise Ryan - Mesh Skater Dress
 
 
John Zack - Slash Neck Lace Dress  Traffic People - Mini Spirit Dress   Vero Moda - Oksan Tube Dress
 
Alla klänningarna finns på nelly.se, tycker alla var jätte fina och jag tror jag ska beställa hem någon av dem någon dag! - Anna

Stress
DATUM: 2013-04-18 | TID: 07:55:22 | KATEGORI:

Hej hörni! Jag förstår att det är tråkigt att läsa en blogg som inte uppdaterar men ni förstår inte hur mycket läxor vi har. Och nästa vecka kommer Justin bieber och då kommer jag och Anna va borta hela onsdagen. Och det som är problemet är att jag inte ens har tid att göra tidsinställda. Min helg kommer bara bestå av plugg. Mitt liv äte bara helt stress nu. Men jag ska försöka slänga in ett inlägg när jag kan!

förlåtförlåtförlåt
DATUM: 2013-04-18 | TID: 07:31:40 | KATEGORI:

Hejsan!
 
Jätte ledsen över vår dåliga uppdatering, vi har haft så himmla mycket i skolan och igår hade vi en obligatorisk föreläsning i 4 timmar som var jätte rolig.
Har så mycket att göra idag, måste plugga til 2 prov idag och mitt matte prov jag har imorgon och dem 2 proven jag har nästa vecka för jag hinner inte plugga någon annan dag. 
 
och förlåt för att vi inte har några nya bilder! Vi ska see till att ta massor nya så fort skolan lugnar ner sig och vi får andas. Förstår inte hur skolan kan lägga så mycket saker på oss och alla prov och inlämmningar är lika viktiga vilket gör att eftersom du inte hinner göra en bra får du dåliga betyg.
Bloggar mer sen, puss!
- Anna

Pray For Boston✝
DATUM: 2013-04-16 | TID: 23:52:00 | KATEGORI: Anna

 
Jag förstår verkligen inte hur någon/några skulle kunna göra något såhär, blir äcklad!
När ska allt det här sluta?
Barn blir skjutna i skolan
Folk blir skjutna när dem går på bio
folk kan inte ens springa ett marathon längre? Jag förstår mig inte på mänskligheten!?
Var går gränsen? Sånt här får inte hända! ändå så gör det, det!
Alla som blivit påverkade, skadade, eller som förlotat någon jag ber för er och Vila i frid alla som dog.
-Anna

cause its time to leave those bad feelings behind
DATUM: 2013-04-16 | TID: 23:39:00 | KATEGORI: Anna

 
hej babes,
 
Både jag och Hedda har sjukt mycket att göra i skolan just nu, helt sick! 5 uppsatser, 3 prov och massor läxor hinner knappt andas! Därför kommer bloggningen inte vara på top dem senaste 2 veckorna framåt men vi ska försöka hinna blogga så mycket vi kan och göra roligare inlägg! Lärde känna några sköna gotläningar idag, sutit och kikat med dem hela dagen och snackade precis med min nya kompis ett tag i telephone. Varför finns inga såna sköna killar här?!
 
har inte hunnit ta några nya bilder på sistonde, förlåt! Tycker själv det är tråkigt med bloggar som inte har några nya bilder, men nu får ni 2 bilder som jag gillar från weheartit!
Beyond Control | via TumblrBildr.no
 
Svar på kommentar
 
 
Svar: Tyvärr så gör det, det. Jag har hört så mycket rykten om mig så jag orkar nästan inte bry mig längre, förutom när det påverkar mig och mina kompisar. Tack för din kommentar, puss!
 
-Anna
 
 
 
 

-
DATUM: 2013-04-16 | TID: 13:53:08 | KATEGORI: Anna


Everybody have these days
DATUM: 2013-04-15 | TID: 23:12:00 | KATEGORI: Hedda

Hello! Ligger i sängen och ska snart sova. Ja som Anna skrev i förra inlägget om rykten. Förstår egentligen inte varför dem ska existera eftersom att dem bara förstör. Orkar inte! Men när jag kom hem till mamma idag så fick jag en kofta från odd Molly som jag blev sjukt glad över. Den är orange(kanske inte låter så fint) och jag älskar faktiskt färgen och den passar jätte bra nu i vår. Ni kommer få bättre bilder sen men här är ett litet smakprov.
 
 

Please dont give up on me.
DATUM: 2013-04-15 | TID: 22:40:00 | KATEGORI: Anna

Hejsan,
Man blir ganska trött på alla dessa rykten efter ett tag, jag förstår inte varför folk ska alltid sprida massor rykten om en fast dem knappast känner en. Jag vet att jag inte är världens öppnaste person när det gäller liksom rykten brukar bara låtsas som ingenting men det är jätte jobbigt ibland och man får värsta ångesten. 
Hej främling som jag aldrig träffat, berätta mer om hur jag gjorde blablabla.
Ska sova snart och hoppas imorgon blir bättre.- Puss och Kram Anna♥
 
 
 

-Bucket List-
DATUM: 2013-04-15 | TID: 20:57:00 | KATEGORI: Anna

 
Innan jag dör ska jag..
Åka på en spontan resa till ett varmt land

Hitta ''the one'' fett cheesy jag vet
 
Spendera en sommar åt att bara shoppa, festa och äta god mat med sin bästa kompis i USA
 
 
 Träffa Justin Bieber och ta bild med honom (får inte dö innan, det går bara inte)
 
Sluta bry mig om min vikt, hur jag ser ut
 
Göra 20 poäng i en basketmatch
 
Ge 1000 kronor till en hemlös person
 
''adoptera'' ett hemlöst djur
 

Sen har jag såklart fler saker på min bucketlist men dem sakerna tänkte jag inte skriva här än, får see i framtiden ;)
 
 
 
 

DATUM: 2013-04-15 | TID: 14:04:00 | KATEGORI: Anna

Hejsan Bloggisen,
 
Sitter på SO lektionen nu, how lovely. Efter skolan ska jag följa med Hannah och Olympia till deras prao och fixa nåt men jag borde igentligen plugga, Baaadassssss. Sen är det träning som gäller och plugg efter det. Har jätte mycket att göra den här veckan hellltt sick. På fredag är det RM (riksmästerskapen) och är sjukt nervös/taggad.
 
Mitt fina älskade lag♥
 

Sometimes you win, sometimes you learn
DATUM: 2013-04-14 | TID: 18:51:59 | KATEGORI:

 
 
Jag älskar John Mayer
Har svårt att lite på folk
Jag får väldigt lätt ångest
Jag är väldigt envis
Jag är rädd för döden
Om inte musik fanns skulle jag inte kunna
leva, har verligen låtar till alla mina känslor.
Skulle gärna vilja ha en pojkvän
 
 

Sorry Mannar
DATUM: 2013-04-14 | TID: 17:10:00 | KATEGORI: Q/A

 
Svar: Vår blogg är inte till för att vi ska skriva alla våra hemligheter eller ''vad vi håller på med''. Vår blogg är för att vi ska kunna skriva om vårt liv och nej inte i minsta detalj för det är liksom private, ni kanske tycker det är tråkigt att vi inte skriver exakt vad vi gör, men lär känna oss så kanske ni får veta ;)
 
 
 
Svara: Sköna människor

Söndag Igen
DATUM: 2013-04-14 | TID: 16:15:17 | KATEGORI: Hedda

Hello babees! Nu är det söndag igen och dags för plugg inför nästa vecka. Jag har jätte många innlämningar och läxor näst vecka, så det är det jag ska spendera min söndag åt, men sen ikväll ska jag träffa Anna en stund. Helgen har varit sjukt kul och lyckad. Blev dock lite saker som kom ivägen men det behöver vi inte ta upp här på bloggen. Men måste gå nu! 
 
 

Frukost❤
DATUM: 2013-04-14 | TID: 12:01:56 | KATEGORI:

 
 
 
 
 
 
 
 

13.4.13
DATUM: 2013-04-14 | TID: 10:36:53 | KATEGORI:

Hejsan!
 
igår så firade vi Lovisa på gateau och det va super mysigt, åt så himmla mycket dock att jag nästan spydde men det va så gott! 
Sen spelade vi match mot Täby och det va kvartsfinal i Stockholms serien och vann med 22poäng!!
Sen åkte jag till Hannah och åt en mysig middag och sen åkte jag, Hannah,Olympia och Hedda till lite människor och va där hela kvällen, sjukt kul! 
 
lite bilder från kvällen

 

Outfit 13/4/13
DATUM: 2013-04-13 | TID: 17:37:41 | KATEGORI:

 
 
 
 

Rehband
DATUM: 2013-04-13 | TID: 17:34:26 | KATEGORI: Tips

Rehband är något jag har använt mig av alla olika skador. För er som inte vet vad det är så är det som ett stöd för delar på kroppen man kan få ont på.
 
Det har hjälp mig riktigt riktigt bra mot mina skador. Jag använde mig av de Rehband som hjälpte mot knä problem och resultatet var toppen. Nu har jag inte problem med mina knän längre, vilket är riktigt skönt. Nu har jag då precis köpt en för armbågen där jag har väldigt ont och hoppas på ett bra resultat. 
 
Priserna på Rehband produkterna är bra. Dem kostar mellan 169-300 kr styck. Knäskydden är en av dem som kostar mest, och jag behövde två så då blev de lite dyrare men det var riktigt vätr de! Armbågsskyddet var dock inte alls så dyrt. Den kostade 169 kr. 
 
Du kan hitta Rehbands produkter hos en sjukgymnast, ett apotek eller dem flästa sportaffärer. Dem jag har för knäna köpte jag på apoteket och den för armbågen köpte jag på XXL. 
 
Så om du har ont någonstans så rekomenderar jag värkligen den här produkten. Den har gett mig super bra resultat och jag är nöjd!
 
 
 

Gateau
DATUM: 2013-04-13 | TID: 17:12:43 | KATEGORI: Hedda

Hello! Idag gick jag upp ganska tidigt för att vi skulle fira lollo med att bjuda henne på Gateau. Åt min classiska brie och salami macka som är gudomligt god med italiensk varm choklad. Super gott! Efter det så gick jag hem till anna med hannah och vi pratade och lite allt möjligt. Bara skönt tjejsnack. Sen hämtade pappa upp mic och vi skulle åka och kolla på nya innebandy skor. Men det jag kom hem med var en Rehband Elbow Support eftersom att jag har ont i min arm. Pappa trodde jag kanske har överansträngt muskeln men ja vet inte. Vi ska boka tid till en läkare så vi kan se vad det är. 
 
 
 
 

Hår tips!
DATUM: 2013-04-12 | TID: 23:13:21 | KATEGORI: Anna

Hejsan, ville bara slänga in ett inlägg och berätta vilka hår prudukter jag använder!
 
 
Jag använder oftast, shampoo och conditioner från Aussie och jag älskar dem, de gör håret mjukt och silkigt!
Använder många bedhead prudukter till mitt hår, shampoo/conditioner/volym/och för att ta bort frizzigt hår.
Som heat protection använder jag KMS californias freeshape hot flex spray, och sprayar innan jag ska platta mitt hår och rekomenderar den verkligen!
 
Kram,
Anna♥

thank god its friday
DATUM: 2013-04-12 | TID: 21:31:03 | KATEGORI:

Heej alla människor där ute som antingen sitter hemma och äter glass eller är ute och super ner sig själva, alla är vällkomna.
 
Hade 2 timmars träning idag och det gick helt okej, men efter det träffade jag Siri och Hedda och vi åkte in till stan och åt på Pizza Hut och sen gick runt i stan lite och jag köpte bland annat en arme jacka! Hittade äntligen en som passar, hallilujaahhh. Kom precis hem och ska fixa mig lite och sen åka hem till Siri och träffa Hedda.
Bilder på jackan kommer imorgon men nu ska jag fortsätta fixa mig lite!
 
 
 

Äntligen Helg
DATUM: 2013-04-12 | TID: 09:02:11 | KATEGORI: Hedda

Hej! Sitter i skolan och väntar på att spanska lektionen ska sluta. Efter skolan så ska jag, anna och siri in till stan och kolla runt lite. Siri ska även kolla på en Onepice som hon ska köpa. Så skönt att det är helg nu! Helgen kommer bli kul sen nästa vecka blir det match. 

Wanties
DATUM: 2013-04-11 | TID: 23:07:27 | KATEGORI: Tips

Här är några saker jag är riktigt sugen på att köpa nu. Shortsen ska jag se om jag kan hitta på Abercrombie i London. Sjukt fina nu till sommaren. Samma sak med solglasögonen, om jag inte hittar dem på något bra ställe här i sverige. Dem andra är två saker jag har velat ha en stund nu. Tycker båda är jätte fina och yoga byxorna har jag hört ska vara väldigt sköna. 
 
 
 

Godnatt Babes
DATUM: 2013-04-11 | TID: 23:00:00 | KATEGORI: Anna

#repost

Im not living im just surviving.
DATUM: 2013-04-11 | TID: 20:29:50 | KATEGORI:

Heyy Babees,
 Förlåt för min och Heddas dåliga uppdatering, haft fullt up med träning, kompisar, och plugg den senaste veckan men lovar att bli bättre. Längtar efter helgen, veckan har vart så jobbig och helgen ska blii kuul!
Ska plugga nu och sen ta det lugnt och blogga tror jag!
 
 
 
Jag och Lympii, vi ska till hawaii på hööstloveet med vår engelskagrupp! #minengelskagruppärbättreändinmoahaha
 
 

#Hjälp!
DATUM: 2013-04-11 | TID: 19:21:58 | KATEGORI:

Får verkligen ångest över vilka raybans jag ska beställa, vill inte ha vanliga pilots som alla har så jag väljer mellan vanliga svarta wayfarer och runda guld.
 
                            eller       
 
 
Vilka tycker ni? Måste beställa ikväll :)

Älskar känslan efter träningen
DATUM: 2013-04-10 | TID: 21:33:00 | KATEGORI: Basket/innebandy

Hello Babes! Kom precis hem från träningen och ska nu sätta mig och göra läxor. Jag ska inte klaga för det finns andra skolor som har så mycket mer läxor än oss, men jag gillar det fortfarande inte. Men träningen gick iallafall jätte bra, vi hade jätte jobbig fys fast jag klarade hela utan att fuska ;) Men vi hörs sen
Helt vanliga bilder på hedda efter träningen...

Sova,Äta,träna,plugga and repeat x5
DATUM: 2013-04-10 | TID: 20:27:58 | KATEGORI:

Hejsan bloggisen!
 
Kom precis hem från träningen! Innan träningen var jag med Hedda och vi skulle fixa lite med en grej på bloggen men det gick inte, fään. Men vi satt och åt pasta och hade depp talk vilket va mysigt och behövdes verkligen. Hade också en extra träning idag innan min träning så jag tränade skott ett tag. Har sjukt mycket läxor till imorgon  så det är bara att sätta igång, franska, engelska presentation, svenska och gympa. Ska ner nu och ta en smothie och ducsha  först och sen är det plugga resten av kvällen, eller snarare sagt hela natten.
 
 
Lökiga bilder efter träning, Cheeck!
 

HISS/DISS
DATUM: 2013-04-10 | TID: 20:07:38 | KATEGORI: Anna

 
  • Sköna människor. Tycker allmänt alla har blivit så himmla drygga på sistonde men sen när man hittar ett gäng sköna människor är det typ det bästa som finns, som inte dömmer en och bara vill ha kul typ :)
  • Jeans Kjolar, tycker det är bland det snyggaste just nu i våren att ha en snygg jeans kjol, ett par hunters och en snygg tröja till!
  • Att det bara är 13 dagar kvar till jag ska see Justin Bieber, helt sick liksom. Längtat efter det här i flera år nu, äntligen får jag se min idol, (Megamegamega hiss)
Kian Lawley OFFICIAL TUMBLR - pra-y: admirinkidrauhl: An Angel Singing… ...
 
  • skoldatorn, Helt seröst hur värdelös dem är! Jätte dyra och sen går dem sönder efter en sekund. Min dator har gått sönder, fått virus och mm 1000 gånger. Visst eleverna kanske inte behandlar den som om den vart liksom en macbook men den borde tåla mer än att man lägger ner den på bordet och hela skärmen spricker liksom?
  • människor som ALLTID måste ha rätt!
  • blåa paljett uggs, ser ut som typ en glittrig fisk? och passar nästan med inget. Stor diss på dem!
 
 
Tycker ni jag ska fortsätta göra veckans HISS/DISS? kommentera 

- Anna

Good girls are just bad girls who don't get caught
DATUM: 2013-04-09 | TID: 22:31:09 | KATEGORI:

Godnatt Babes,
 

Ska gå lägga mig hyfsat tidigt idag för första gången denna vecka, Är sjukt trött men imorgon är det sovmorgon satt det är najs. 
Blir verkligen jätte glad över alla kommentarer vi får på bloggen,känner mig älskad #foreveraloneproblem56
Hoppas ni alla har haft en bra dag, Puss xx - Anna
 
       
Lite stela bilder från dagen sådär bara..
 
 
 
 

Make the most out of tonight and worry about it tomorrow.
DATUM: 2013-04-09 | TID: 20:59:41 | KATEGORI:

Hello!
Idag var en bra dag, gick bra på träningen, dog inte i skolan och ja hade bara en allmänt bra dag helt enkelt!
Hann inte blogga innan idag, sorry! Men ska göra några inlägg nu. Som jag sa innan idag va en bra dag, inget speciellt hände direkt förutom att jag försov mig men hann ändå,mad skills liksom
 
 
Tänkte svara på en kommentar vi idag!
 
Anonym:
Ska ni till London?!
 
Svar: Ja det ska vi! I maj åker vi samtidigt ditt, vi bor tyvärr inte på samma hotel och jag åker hem dagen innan  men vi kommer vara där tillsammans i 4 dagar och tar samma plan ditt, sjukt taggad! Det ska bli jätte kul, speciellt när man åker samtidigt som sin bästa kompis också! Bara 38 dagar kvar. Första gången jag är i London så jag är riktigt taggad! Kram xx
 
2 bilder jag tog förra veckan.
 
 
-Anna

Me liikkee
DATUM: 2013-04-09 | TID: 20:54:00 | KATEGORI:

Jätte fint nu till sommaren
 

✿Inspo✿
DATUM: 2013-04-09 | TID: 20:41:20 | KATEGORI:

Cute Relationships | via FacebookPhoto by inspodreeams • Instagram
tumblr inspo summer -Home Town
teen | TumblrU trippin?! | via Tumblr
 
 

Täby Fc Caperio - AIK
DATUM: 2013-04-08 | TID: 23:30:51 | KATEGORI: Basket/innebandy

Hello! Jag var ju som sagt och kollade på när mitt lag mötte aik i tibble. Vi vann stort men jag trodde aik faktiskt skulle va bättre en va dem va.... Men efter matchen tog vi lag bild till Bustercupen och lite andra random bilder. haha! 
 

SOMMAREN 2013
DATUM: 2013-04-08 | TID: 21:03:00 | KATEGORI:

Bonjour!
Sitter och kollar på bilder på Weheartit och är så sugen på sommaren just nu, Kommer resa ganska mycket nu i sommar, läger, och kryssningar och tänkte berätta ''planeringen för Sommaren 2013''
 
 
Italien
 

Första resan i sommar är med några från mitt lag och förening till ett basketläger i italien, som jag va på förra året! Det va bland en av dem bästa veckorna i mitt liv, alla italienare,maten,träningen, personerna, åh allt saknar jag! 
 
Untitled | via Tumblr
 
Konfa
 
Jag ska gå på ängsholmen med min kompis Lovisa, 2 dagar efter Italien. Inte super taggad på konfa direkt men det ska bli kul att lära känna massor nya människor! Idag fyller Lovisa också år så Grattis Lovisa! Hoppas du fick en grym födelsedag och på lördag ska vi fira dig rejält! :)
 
Greekland & Turkiet
 

En dag efter min konfa ska hela min släkt åka på en kryssning i Greekland till turkiet där vi kommer fira min morfar som fyller 85 och min konfirmation lite grann! Är sjukt taggad på att åka och bara ta det lugnt i 2 veckor i värmen!
 
USA

Dagen efter jag kommer hem från grekland packar jag ihop mina saker igen och åker till USA, till min hemstad Greenwich CT precis utanför Newyork för att träffa min syster, mina kompisar,festa,och shoppa såklart! Sjukt taggad på det, typ den bästa delen på året, vi brukar vara där i en månad men eftersom jag ska på konfa så är vi bara där i 2 veckor men åker till Hawaii (med min engelska grupp,ftw) på höstlovet och florida på jullovet tror jag så jag åker till USA snart igen efter!
 
Times Square :) Bucket List / enjoy life
 
 
så himmla taggad på den här sommaren! kan inte vi bara hoppa över dem nästa 2 månaderna och ha sommar direkt?
 

Ny Tränings Schema.
DATUM: 2013-04-08 | TID: 20:38:58 | KATEGORI: Anna

Hejsan alla fina ni!
 
Vaknade på ganska dåligt humör pågrund av att jag sovit så dåligt men blev jätte glad från en kommentar vilket gjorde min dag,verkligen! Så tack till alla er som kommenterar fina saker, det betyder verkligen jätte mycket!
Igår bestämmde dem att sätta ihop f97 och f98 till ett lag, pågrund av att deras coacher ''slutade'' fram till sommaren, Vi kommer inte spela matcher tillsammans men vi kommer träna nu tillsammans som ett lag fram till sommaren. Vilket innebär att vi har helplan alla träningar i veckan vilket är sjukt bra för vi hade bara helplan halva träningen på fredagar annars så nu kan vi spela mer match på träningarna.
Från och med nu tränar jag 5-6 gånger i veckan, tränade bara 4 innan men jag la på en extra träning för skott och sen så fick vi en extra träning nu med 97:orna. Såklart i början är det lite jobbigt eftersom mitt lag har så himmla bra samanhållning men det gör också satt alla koncentrerar sig mer på träningarna vilket är bra!
 
 
Måndag: 17.30-19.00
Tisdag: 16.00- 17.30
Onsdag:18.00-19.15
Torsdagar:16:00-17:00 (egen träning)
Fredag:15.00-17.00
Lördagar:10.00-12.00
 

Ibland önskar man att man bara var en sån som kunde välja när dem tränade och gå på gym, men om du är en sån som har det svårt att ha ansvaret att gå till gymmet så skulle jag tipsa om att gå med i ett lag för då kan du inte ha någon anledning till att inte komma till träningarna om du inte är sjuk eller något annat!
 
 
Från italien lägret, åh vad jag saknar! inte långt kvar tills lägret i år!
 
 
 
 

Skolan
DATUM: 2013-04-08 | TID: 09:04:19 | KATEGORI: Hedda

Hola! Sitter i ingången på skolan och väntar på att anna och siri ska komma. Mamma skjusade mig idag, så det är därför jag är på skola lite tidigt idag. Jag börjar egentligen 09.50.... Efter skolan idag så ska jag sitta barnvakt till 6 och sen ska jag kolla på vår innebandy match eftersom att vi möter AIK idag. 
 

You think you know me? bitch you have no idea.
DATUM: 2013-04-07 | TID: 22:57:58 | KATEGORI:

Hejsan, 
 
Idag har inte vart min bästa dag. Allt bara gå feel hela tiden. Ska sova snart och hoppas att imorgon blir bättre. Förlåt för mina tråkiga depp inlägg men allt bara känns värdelöst just nu. Ibland önskar jag att jag bara kunde flytta till ett nytt land, ny skola, nya människor, inga rykten, nytt liv liksom, men nej jag är fast här.
 
Bloggar mer imorgon!
Kraam xox
 
 
 

Running away from your problems is a race you'll never win
DATUM: 2013-04-07 | TID: 22:00:10 | KATEGORI: Hedda

 

Primeboots
DATUM: 2013-04-07 | TID: 21:49:00 | KATEGORI: New In

Jag fick ett par primeboots i förgår av mamma. Jag blev så sjukt glad! Jag vet inte riktigt va färgen heter men ni ser på bilden här nere hur dem ser ut. Färgen kommer va snugg till solbrända ben nu i sommar, får massa snygga outfits i mitt huvud som jag ska visa sen ;) Jag fick dem iallafall i storlek 40 och dem är inte förstora och inte för små, utan perfekta. Det ända med färgen är att, ja vet inte om ni ser men längst ner har jag stött till med skorna mot varandra och då har de blivit lite svart..men man tänker inte så mycket på de. Älskar dem ändå. Riktigt nöjd med dem!
 
 
 
 
 

She's Broken nobody just wants to believe it.❥
DATUM: 2013-04-07 | TID: 19:14:20 | KATEGORI:


(6) Tumblr                   I wasting my time for the last 3 moths, but here is the end | via Tumblr
 
 
Hejsan Bloggen,
Är sjukt trött just nu och har sovit ett tag. Är på ganska dåligt humör men ska nogg ut och springa med min hund nu och rensa tankarna, sen ska jag see en mysig film och sova, vill ju vara utvilad till skolan imorgon.
Kortaste skräck filmen någonsin, Måndag.
Hoppas alla haft en bra dag, bloggar mer sen, Kram xoxo
 
 
                    Här får ni också en random spegel bild jag tog i skolan.

 

 
 
 

Dagen Innan Skolan
DATUM: 2013-04-07 | TID: 19:06:07 | KATEGORI: Hedda

Hej! Följde precis med Ebba till tåget efter att ha varit hemma hos mig. Resten av dagen blir en typisk dag innan skolan. Duscha, hårinnpakning och bara ta de lungt innan måndag. Är riktigt sugen på att bara lyssna på musik och kolla på datorn. Just nu har jag så många bra låtar i min spelista, så jag kanske gör ett inlägg på min spotify playlist. Ha en bra kväll

♡Awake all night♡
DATUM: 2013-04-07 | TID: 12:24:00 | KATEGORI: Anna

För er som inte vet är Cody Simpson min älsklning♥ vilket ni kommer märka ganska mycket i bloggen..
Han släppte en ny musik video till sin låt Awake all night igår kväll som han gjort själv och den är så perfekt jag dör.

DATUM: 2013-04-07 | TID: 12:18:39 | KATEGORI: Anna

Hey Babes, 
 
Tänkte bara tipsa om en sjukt rolig och skön kille på youtube. Hela min morgon eller snarare sagt dem senaste dagarna har typ bestått av att kolla på dem. 
 
 
 
Kom precis hem från Hedda och vi hade det super mysigt igår, kollade på det sista PLL avsnitt som finns ute och det va så bra jag dör och kollade såklart på Felix resenserar, tack madde och madeliene för ni visa min den, ni har gjort mitt liv meningsfullt :) Nu ska jag snart ut och springa och sen ska jag träffa Jacob lite senare och sen Hedda kanske!

Q/A
DATUM: 2013-04-06 | TID: 21:54:22 | KATEGORI: Q/A

 
Svar: I täby Centrum finns det en Diabless affär, puss!
 
 
Svar: På cubus i täby centrum, men du kan hitta den på vilken cubus som helst! Tack fina du
 
 
Svar: Jag kommer inte ihåg men den var ganska billig, tack och ja den finns i andra färger tror jag. Kramisar
 
 
Svar: Jo da, de kommer fler :)
 
 
Svar: Vi har inte mer en andra. Vi handlar inte så ofta, det kan vara mer så att vi åker och kollar men inte hittar något vi gillar. Just nu mina primeboots och anna sina springbyxor :)
 
 
 
 

I'm happy that.....I love you
DATUM: 2013-04-06 | TID: 20:15:57 | KATEGORI: Hedda&Anna

 
 
 
 
 
 
 
 

Dagens Outfit
DATUM: 2013-04-06 | TID: 19:24:00 | KATEGORI: Dagensoutfit

 
tröja H&M// jeans cubus// jacka diabless// skor converse// sjal diabless//
 
 
Tröja Lindex// Jeans H&M// Jacka Cubus// Skor Primeboots//
 
 

Your not ugly, Society is.
DATUM: 2013-04-06 | TID: 16:26:20 | KATEGORI:

Hello Babes,
 

Var precis med Jacob och det va mysigt, Nu ska jag åka och träffa Hedda, Vet inte riktigt vad vi gör ikväll men film eller träffa någon vet inte riktigt!
Ska iallfall packa ihop alla mina saker nu och lyssna på musik och städa min garderob kastade bara in alla mina saker där innan för jag orkade inte städa, Standard.
 

Min fina städade  garderob!
 
Fick en kommentar innan som jag tänkte svara på..
 
 
Svar: Jacob Nihlén
 
Älskar att få kommentarer och försöker svara på alla frågor :) så kommentera på!
 
 
Kram,
Anna♥
 

Cottage Cheese
DATUM: 2013-04-06 | TID: 10:19:26 | KATEGORI: Tips

Keso

Är något som är jätte bra att äta tex innan träning, till frukost, mällanmål. Du kan blanda det med olika frukter, flingor, ja nästan va du vill. Jag gillade inte alls keso innan, eller jag hade aldrig gett de en chans. Men när jag väl provade de så tyckte jag det var jätte gott. Och det är inte onyttigt, men om du vill ha det lite "sötare" så kan du äta det med tex torkad frukt. Det är super gott!. Så om någon av er aldrig har provat keso, så tycker jag ni ska dra iväg till närmsta affär och köpa det.
 

Gymma
DATUM: 2013-04-06 | TID: 10:10:55 | KATEGORI: Hedda

Godmorgon! Åt precis frukost och ska snart iväg till gymmet med mamma. Hon har som ett gym för alla som jobbar på hennes jobb och där finns spa och allting. Så efter jag har gymmat så blir det nog en stund i spat.
Idag är det lördag, alltså bara två dagar kvar på påsklovet. Inte så sugen på att börja skolan igen, fast ändå skönt att komma tillbaka till vanliga rutiner igen. 
- WorkoutTumblr
 
Keep calm ;)Motivation For Fitness | via Tumblr

6/4/12
DATUM: 2013-04-06 | TID: 07:53:29 | KATEGORI: Anna

Godmorgon!
Om ni undrar varför jag är uppe så här tidigt, nej det är inte med vilja. Om några timmar har jag träning!

Efter träningen ska jag gå och träffa Jacob och sen Hedda senare!
Nu får ni se hur min dag ungefär kommer se
ut! Bloggar mer sen puss- Anna


Önskeresemål
DATUM: 2013-04-05 | TID: 21:11:37 | KATEGORI: Resor

Maldiverna

Ett ställe jag gärna skulle vilja åka till nu är Maldiverna. Har aldrig varit på en paradis ö så de skulle vara så härligt att få åka till en sådan. En bloggare vars blogg jag läser var där nu i påsk och hon hade tagit så fina bilder, vilket gjorde mig ännu mer sugen på att åka dit.
maldivesYvette de Vries / Pinterest
 
New York
 
Det känns som att jag är den änså som aldrig har varit i New York. Jag vill så gärna åka dit eftersom att de ska vara en jätte bra upplevelse med superbra shopping. I New York är ju också många filmer inspelade i och då skulle man få en helt annan känsla när man har varit där själv. 
nyc | via TumblrJ'aime Plus Paris. | via Tumblr
 
London
 
London är jag riktig sugen att åka till. Allt från att shoppa till att kolla på tex Big Ben och åka London eye. Men jag ska faktiskt åka till London i maj med Anna. Ska bli så sjukt kul. Det är liksom den första "stor" staden jag åker till. 
Tumblrburning bridges
 
L.A
 
L.A är väl den stora drömmen. Alla kändisar bor där och det finns så mycket att se. Men jag skulle helst vilja åka dit med en kompis. Det värkar som en jätte häftig stad som också har värme hela tiden. Iallafall va jag har sätt och hört. Sen kan du gå på walkoffame och massa andra saker.
M I R Λ C L Ecalifornia
 
Australien
 
Dit skulle jag så gärna vilja åka. Värmen, stränderna och inte minst dem snygga surfkillarna. Sen älskar jag deras dialekt, den är riktigt härlig. Dock finns det väl typ hajar där...? Fast de hindrar inte mig från att vilja åka dit. 
FacebookTumblr
 
 
 
 
 
 

Fullt upp hela dagen
DATUM: 2013-04-05 | TID: 19:36:22 | KATEGORI: Hedda

Hej! Idag hade jag fullt upp hela dagen, men den har varit jätte mysig. Mamma väckte mig tidigt imårse för vi skulle iväg och äta frukost på såstaholm som vi alltid brukar göra på påsklovet. Dem har jätte stor frukost med massa olika saker. Sen bar det av till frisören i Näsbypark för jag skulle klippa topparna, nu känns de jätte kort men jag inbildar mig antagligen. När jag var klar med de så hoppade jag på tåget till stan för att möta upp Christina vid plattan. Det var jätte länge sen vi träffades så det var jätte mysigt att ta en fika och prata. Nu har jag precis ätit pizza och ska snart kolla på vampire diaries. Så himla skönt att det äntligen har kommit lite sol och värme. Håll gärna i det här fina vädret nu Sverige. 
 
 
 
 
 

5 April
DATUM: 2013-04-05 | TID: 19:23:22 | KATEGORI: videor


♡♡♡
DATUM: 2013-04-05 | TID: 14:28:00 | KATEGORI: Anna


Jag hatar när folk inte svarar på mobilen men är jätte dålig på att svara själv
Jag är sjukt kort
Har världens lägsta självförtroende, kan inte hitta något bra på/om mig själv vilket är ganska jobbigt
min dator kommer ladda ur snart.
Hatar att tappa kontakten med folk!
Jag började med min nyttighet igår och ska hålla det till sommaren (lol kommer aldrig gå)
Jag litar bara på 2 personer 100%
Äter inte fisk, och har inte gjort det på över 5 år
Får jätte lätt ångest över småsaker
 
 
 
 
 
-Anna!
 
 

Good Vibes ✌
DATUM: 2013-04-05 | TID: 13:00:00 | KATEGORI: Anna

Hejsan allesammans!
 
Jag märkte en sak idag, utan min mobil så känns det som om jag är typ borta och inte kan göra nåt, värsta kännslan i världen. Igår hade jag träning med 96:orna och det gick super bra, sen åkte jag hem till Madeliene och vi åt hemlagad pizza och gjorde iordning varsin fruktsallad, och sen grönsaker och dipp. Tipsar verkligen om serien Sherlok Holmes, bästa serien någonsin! Jag och Madeliene drogade den igår och imorse och jag ska nogg see om jag kan ladda ner resten av avsnitten på min dator!
 
Tips:
  • Om du vill minska sötsuget ät Melon/kiwi det minskar sötsuget lika mycket som godis 
  • Istället för godis,chips, kakor osv ät frukt och gör en dipp och skär upp lite grönsaker som du har hemma, du sparar både pengar,och det är nyttigt!
 


 
- Anna

 
 
 
 
 

Gästbloggning av Claraa!
DATUM: 2013-04-04 | TID: 21:42:00 | KATEGORI:

Hejsan hejsan, Clara Sivander heter jag, hade tänkt att slänga in ett litet inlägg i Anna & Heddas blogg, busigt hihi. Gjort deras design nu så snäll som jag är, annars skypar jag med lilla Elionitaaa. Riktigt roligt att Anna & Hedda skaffat blogg nu, har känt att jag har haft lite brist på liv, nästan inga bloggar så det finns inget att läsa. Imorgon fyller jag år btw, woop wooop. Blir väckt då halv 7 på morgonen för att mamma ska till jobbet, men grattis i förskott till mig, wihoo! Ha det så bra då, och besök gärna min och Elins blogg! Klicka HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR för att komma till den!
 
Fortsäätt att läsa den här bloggen, Anna och Hedda är riktigt härliga brudar.

♥-Om Oss-♥
DATUM: 2013-04-04 | TID: 21:09:29 | KATEGORI:

 
Anna Carlsson♡
 
Hey babes! vet aldrig hur jag ska skriva dem här första inläggen, blir alltid bara awkward, men jag är iallafall en 98:a (14) som bor i Djursholm utanför Stockholm. Jag har bott i 3 länder, USA, Luxembourg och Sverige, vilket gör att jag reser ditt ganska ofta. Jag har haft flera bloggar och jag och Hedda hade en innan men vi ville ha en ny blogg, ett nytt namn och en header för vi hade inte en innan (ingen av oss är så tekniska lol). Men jag och Hedda har inte känt varandra så länge men vi är liksom soulmates, hon är den ända som verkligen förstår mig och dömmer inte mig för mina misstag, vilket är många. På min fritid spelar jag basket i en av sveriges bästa lag Djursholm Indians f98 så ni kommer få höra bland annat mycket om min träning,matcher,cuper och mm. När jag inte spelar basket så är jag med mina vänner,shoppar,äter,och ja allt som vilken tonåring som helst gör. 
 
 

 
 
                                                               Hedda Jensen
 
Jag heter Hedda Jensen och är då den andra som kommer blogga på den här bloggen. Jag är också 98:a och bor i djursholm. På fritiden spelar jag innebandy i TäbyFc Caperio, är med mina vänner och lever livet. Som Anna sa har vi inte känt varnadra så länge, men hon är verkligen den person jag litar på till 100 % och kan berätta allt för. Jag har bott i sverige i hela mitt liv men är halv norsk. Jag tycker det är kul att träna och till sommaren nu så kommer jag skaffa gym kort, så ni kommer att få tips om träning och andra saker.Jag är som ni då förstår någon som satsar till sommaren 2013 ;) Nejdå, nu får ni kanske ett intryck av mig som en satsig spring tjej som bara tänker på träning. Haha, nej jag älskar onyttiga saker och slöa dagar framför tvn. Det är ju en del av livet!